HAS

Vi har hjulpet Hjørring Antenneselskab (HAS) med en ny og mere moderne visuel identitet. Det har resulteret i ny hjemmeside, hvor vi har implementeret et nyt brugervenligt design, og som vi løbende sørger for at opdatere. Herudover leverer vi løbende trykte markedsføringsmaterialer i form af foldere, bannere og skilte, hvortil vi leverer både design og tekst.

Senest har vi for HAS produceret en række reklamefilm. Antenneselskabets bestyrelse havde et ønske om at eksponere HAS med en række reklamefilm på de sociale medier – og gerne gennem humor og med fokus på deres lokale centrale værdier som selskabets lokale forankring.

Vi blev hurtigt enige om at bruge to lokale galionsfigurer i en række reklamefilm for at bruge sloganet ”Lokalt og ligetil” som omdrejningspunkt for handlingen. I Hjørring og omegn er venindeparret Agnes og Edith kendt fra den lokale Lundergårrevyen, hvor får rodet sig ud i lidt af hvert. Og nu er de to ældre slyngveninder, der begår sig på tyk vendelbomål, gået til filmen – og til mere moderne tider med hurtigt bredbånd, web-tv og store tv-pakker.

Det er blevet til en serie af reklamefilm, hvor vi følger Agnes og Edith under flytning til ”storbyen”, overgang til bredbånd, udfordringer med dårligt tv-signal og meget mere.